Znalazłam w internecie takąa stronę w której musisz podać w który dzień tygodnia się urodziliście i tam napisane są cechy(lub wady) ludzi urodzonych w poszczególne dni tygodnia. Piszcie w który dzień tygodnia się urodziliście i ja napiszę wasze cechy.
Ja urodziłam się w sobotę:
Saturn
Jesteś wymagająca/y i trochę uparta/y, odczuwasz bowiem wpływ Saturna – planety działającej najintensywniej w dniu twojego urodzenia. Od siebie i najbliższych zawsze wymagasz maksimum, nawet za cenę akceptacji i sympatii ze strony innych ludzi. W szkole jesteś bardzo ceniona/y za swoje fachowe podejście do wszelkich problemów oraz za pracowitość. Aktywność jest dla ciebie czymś naturalnym i ważnym. Nigdy nie nudzisz się sama/sam ze sobą , ale odczuwasz też potrzebę wymiany poglądów. Staraj się otworzyć na miłość i naucz się dawać siebie... To nie będzie dla ciebie takie łatwe, ale gdy się z tym uporasz, odkryjesz świat uczuć, który okaże się wspaniały!
Uważaj jednak z kim przestajesz – potrzebujesz przy sobie osób, które cię docenia i zaakceptują taka, jaką jesteś.
Fatycznie, zgadza się
EDIT: Aha, jeszcze jedno: jeślinie wiecie w którym dniu tygodnia się urodziliście, wejdźcie na stronę:
http://www.dziecionline.pl/Przydatnik/urodziny.htm
PISZCIE!!!