Teraz jest 2 wrz 2010, o 21:11

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Jakie Twoje uzdolnienie uważasz za swoją największą zaletę?
pisarstwo (piszę opowiadania, wiersze, itp.) 33%  33%  [ 26 ]
matematyczne (lubię trudne zadania, dobrze mi idzie z tego przedmiotu, itp.) 11%  11%  [ 9 ]
języki obce (dobrze mi w tym idzie, lubię to robić, itp.) 19%  19%  [ 15 ]
przyrodnicze (uprawiam ogródek, opiekuję się zwierzetami, itp.) 0%  0%  [ 0 ]
plastyczne (ładnie rysuję, wyklejam, robię kolaże, itp.) 11%  11%  [ 9 ]
informatyczne (dobrze się w tym orientuję, lubię grzebać w Internecie, itp.) 5%  5%  [ 4 ]
inne 21%  21%  [ 17 ]
Liczba głosów : 80
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jak jesteście uzdolnieni? :)
Nowy postNapisane: 3 maja 2006, o 10:40 

Chciałabym się dowiedzieć, jak jesteście uzdolnieni i jaki z talenów uważacie za swój najlepszy/najfajniejszy/wogóle do czegoś przydatny. :P

Ja jestem uzdolniona muzycznie, matematycznie, informatycznie i trochę plastycznie. Szkołę muzyczną rzuciłam rok temu, było za dużo zajęć (jakieś audycje, dodatkowy fortepian, itp.) i wracałabym do domu o 20. :? Matematyka jest chyba moją najmocniejszą stroną, lubię uczestniczyć w Kangurze i Olimpiadach Matematycznych. :P Informatykę bardzo lubię, dużo czasu spędzam w Internecie, lubię Logomocję, daję sobię radę z innymi programami, ale nasza pani przez 3 i pół roku robiła z nami Painta, a teraz robi z nami tabelki w Wordzie i to nie pozwala mnie i Tajnej007 rozwinąć skrzydeł. :roll: A na plastyce to dobrze idzie mi robienie palemek z bibuły. I rysowanie inicjałów. :wink:

Czekam na Wasze wypowiedzi.

Tytuł:
Nowy postNapisane: 3 maja 2006, o 15:55 
Legenda Forum

A czemu w ankiecie nie ma uzdolnień muzycznych? xD

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
Nowy postNapisane: 3 maja 2006, o 16:17 

Jestem uzdolniona wszystkimi rzeczami, które wymieniłas ale zaznaczyłam matematyka !

Tytuł:
Nowy postNapisane: 3 maja 2006, o 17:23 

^^ O, gallez, racja. Wiedziałam, że o czymś zapomniałam! :-D Zapamiętywanie nie jest moją mocną stroną. :P

Tytuł:
Nowy postNapisane: 3 maja 2006, o 17:59 

Ja zawsze zastanawiam się, czy i w czym jestem uzdolniona. Sama nie potrafię tego ocenić. Choć najchętniej przyznałabym się do wszystkiego :-D

Oja skromna, czyli w czym jestem uzdolniona!

[Oja rozpracowuje ankietę Hay Lin]

1. pisarstwo (piszę opowiadania, wiersze, itp.) -> Oja przyznaje, że próbuje sił w pisarstwie. Prozę upodobała sobie najbardziej. Blog, Pamiętnik i gruby brulion z dokończonymi/niedokończonymi opowiadaniami/powieściami. Kiedyś nawet (z czego Oja jest bardzo dumna) Pani Polonistka stwierdziła, że Oja ma talent i powinna pisać. I pokazywać Pani Polonistce są twórczość. A że Pani Polonistka nie ma już lekcji z Oją, Oja zapomniała, aby Pani Polonistce brulion pokazać.

2. matematyczne (lubię trudne zadania, dobrze mi idzie z tego przedmiotu, itp.) -> z matematyki Oja ma same 5. Bywają 6. Na koniec roku również bywały i celujące. Dyplom/y z pierwszym/drugim/trzecim miejscem/ami o czymś świadczą. Sęk w tym, że Oja NIE CIERPI matematyki, o!

3. języki obce (dobrze mi w tym idzie, lubię to robić, itp.) -> Oja ma w domu nauczycielkę angielskiego. Siostra ją bardzo wspomaga pomagając w pracach domowych i poduczając. Oja ma, co prawda 6 z anigielskiego i 5 z niemieckiego (tato mówi biegle w tym języku) to jednak NIE CIERPI języków. Fuj.

4. przyrodnicze (uprawiam ogródek, opiekuję się zwierzetami, itp.) -> Oja ogródek swój ma. Nawet rabatkę. Kota też. Należy do LOP-u. Podpisuje co rusz jakąś petycje w sprawie zwierząt. Kocha konie (szczególnie Bonę). Ale czy to jest uzdolnienie?

5. plastyczne (ładnie rysuję, wyklejam, robię kolaże, itp.) -> Oja haftuje, robi na drutach, scrapuje i robi kolaże. Plastykę kocha.

6. informatyczne (dobrze się w tym orientuję, lubię grzebać w Internecie, itp.) -> No proszę Was! Przecież wiecie, że Internet to mój Przyjaciel :-D

7. inne -> wkurzanie ludzi. I zarażanie ich optymizmem. Bo zalezy jak na to spojrzeć. I kto na to spojrzy.

I tak nikt tego nie przeczytał. Przynajmniej ja sobie zdałam sprawę, że moim uzdolnieniem jest...pisarstwo. O nim najwięcej. I chyba najbardziej lubię. :wink:

Tytuł:
Nowy postNapisane: 3 maja 2006, o 18:08 

^ o widac że jestesm bardzo wszechstronnym i kreatywnym człowiekiem :-D

Ja nie znancze nic, może w tedy gdy można by było zaznaczyc więcej niż jedną odpowiedz. Jestesm uzdolniona plastycznie. Kocham to :) .. nie ma w ankiecie uzdolnien muzycznych a w końcu spiew to całe moje życie 8)

Tytuł:
Nowy postNapisane: 3 maja 2006, o 18:15 

^ O! Wiedziałam, że takie komentarze będą :-D

Tytuł:
Nowy postNapisane: 4 maja 2006, o 07:33 

^ Lol, uzdolnienia są Twoją mocną stroną. :-D

Tytuł:
Nowy postNapisane: 4 maja 2006, o 15:35 

Ja jestem uzdolniona (chyba :-D ) informatycznie :-D Wiem prawie wszystko o kompach i necie :-D

P.S. Przecież jest odpowieć "Inne" wiec tam też jest uzdolnienie muzyczne nie?

Tytuł:
Nowy postNapisane: 4 maja 2006, o 15:43 

Jestem uzdolniona w językach obcych. Są to:angielski i niemiecki. Lubię sobie przyswajać nowe słówka.

Tytuł:
Nowy postNapisane: 4 maja 2006, o 16:05 

matematyczne - hmm... matma? lubie, oczywiscie :)
przyrodnicze - mam psa! mam psa! moje kochane slodziutkie Psisko
plastyczne - rysuje... rysuje duzo i czesto...
informatyczne - internet - moje uzaleznienie

lubie... bardzo lubie... ale z rzadnej strony nie widze tu uzdolnien... lubie ale to nie znaczy, ze umiem... wrecz przeciwnie - jak sie glebiej zastanowic to jestem kompletus-beztalencius

TU BYŁAM
Wiedźma
14.IX.2007 xD

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
Nowy postNapisane: 4 maja 2006, o 18:38 

^ No, właśnie! A wszyscy czepaiają się mnie za tak długiego posta. ja sobie chciałam tylko rozwinąć ankietę, Hay <boczy się>

Tytuł:
Nowy postNapisane: 5 maja 2006, o 12:16 

^ Ależ Oju, nikt się nie czepia, tylko się cieszą, że na Forum jest dużo ludzi wszechstronnych, drugich Einsteinów, itp. i że Ty jesteś jedną z nich. :wink:

Nie dołujcie Oji!!! :P

Tytuł:
Nowy postNapisane: 5 maja 2006, o 13:00 

Wiedźmo ale czy posiadanie psa jest uzdolnieniem ? Ja rozumiem można sie urodzic z serdeczną miłością do zwierzat ( taką ja posiadam ale zapomniałam wymienic ;) ) ... :) tak bynajmniej mi sie wydaje ;) I co do tego że sie lubi to faktycznie nie to samo co do uzdolnien :) tak jak już mówiłam z tymi uzdolnieniami się już rodzimy ;)

Tytuł:
Nowy postNapisane: 5 maja 2006, o 15:37 

Tutaj mi chodziło o to, że "mamy rękę do zwierząt i roślin" - umiejętnie się nimi opiekujemy, i tak dalej... :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1