Teraz jest 2 wrz 2010, o 21:12

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Sny!
Nowy postNapisane: 28 wrz 2005, o 21:28 
Legenda Forum

Kazdy je ma :) Czasem pamietamy lepiej czasem gorzej, ale zawsze sie jakies perelki zachowaja :P Opisujcie tutaj swoje najciekawsze sny, takie, ktore moglyby posluzyc za scenariusze chorych filmow ale i takie, ktore byly realistyczne, straszne czy po prostu normalne. Post! Post post post! :P

Tytuł:
Nowy postNapisane: 28 wrz 2005, o 21:44 

Ooooo matko…..juz się boję jak sobie przypomnę mój sen który miałam niedawno :P ……więc było tak: byłam na podwórku przed moim domem, i nagle widzę węża. Był taki, wielki, zielony i miał takie ogromne oczy. Chciałam uciekać ale nie mogłam. Miałam w ręce koszulę i chciałam zawinąć tego węża w nią, ale on się przez nią przedarł i wbił te swoje zęby w moje ręce.....i tylko potem słyszałam jak mówił że mnie zabije.....no i się wtedy obudziłam.....okropne...... :P:P najdziwniejsze było to że parę dni wcześniej chyba widziałam węża na podwórku przed moim domem........ciarki przechodzą....:P

Człowiek ma w życiu dwa duże dylematy: jeden to wiedzieć, kiedy zacząć, a drugi- wiedzieć, kiedy skończyć.
~Paulo Coelho~

Wrogowie Naszych Wrogow Sa Naszymi Przyjaciolmi... :wink:

Tytuł:
Nowy postNapisane: 28 wrz 2005, o 21:50 

mi sie jakies 2 tygodnie temu snilo ze moja znienawidzona wychowawczyni byla mama mojego kolegi z Bedzina [to ladny kawalek od Rakowa xD] i ja po cos poszlam do tego kolegi i ta nauczycielka na mnie nakrzyczala ze wyszlam poza wycieraszke w butach :smt042 ! a potem jak juz wracalam od tego kolegi to mnie zaatakowala szarancza xD

TU BYŁAM
Wiedźma
14.IX.2007 xD

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
Nowy postNapisane: 28 wrz 2005, o 22:09 

a mi się pare razy śniło, że otwieram drzwi zeby spuscic psa do domu, on wchodzi.... a za nim w kolejce pełno tych psów... normalnie jakby kilomerty ich było i każdy chciał wleźć do mojego domu. nie mogłam zamknąć drzwi, cały czas się pchały... tylko nie śniło mi się, że się dom zapychał ;p nie wiem, to było dziwne, śniło mi się niegdyś bardzo często.

innym razem śni mi się, że każdy ode mnie ucieka... większość snów mam całkowicie bez sensu - jestem tutaj i robie to, a nagle wplątuje się w to jakaś całkowicie inna osoba i nagle jestem gdzie indziej, takie pomieszanie z poplątaniem :P no, ale rzadko te sny pamietam...

Tytuł:
Nowy postNapisane: 28 wrz 2005, o 22:15 

Hehe kanette, to tak samo jak ja :P kiedys mi sie snilo ze jestem w moim poprzednim mijescu zamieszkania a za chwile ze jestem tu gdzie mieszkam teraz i to wszytsko jakos ma sens we snie, ale jak sie obudze i zastanowie, to to nie ma zadnego sensu i jedno nie ma nic wspolnego z drugim........

Człowiek ma w życiu dwa duże dylematy: jeden to wiedzieć, kiedy zacząć, a drugi- wiedzieć, kiedy skończyć.
~Paulo Coelho~

Wrogowie Naszych Wrogow Sa Naszymi Przyjaciolmi... :wink:

Tytuł:
Nowy postNapisane: 29 wrz 2005, o 00:22 

Bardzo fajnie, że powstał ten temat. Od dawna fasacynują mnie sny ludzi.Zwłaszcza, że sama mam strasznie bogate życie senne (dlatego uwielbiam spać).
Mój najstraszniejszy sen - powracający koszmar o piorunie, który mnie zabija. Najgorsze w tym śnie jest to, że kiedy zaczyna się burza, wiem, że właśnie w czasie tej burzy piorun mnie zabije, więc się chowam tak, żeby żaden mnie nie dosięgnąl. A jednak piorun mnie zabija i wtedy się budzę.
.. i do rana czytams obie w kuchni albo przeglądam mój ukochany album "Martwa natura".
Ten sen śni mi się od ok. 10 lat i ciągle powraca.

Mój najzabawniejszy sen - o mamutach... ale Wam nie opowiem, bo się załamiecie. Alex, nie opowiadaj im!

Tytuł:
Nowy postNapisane: 29 wrz 2005, o 12:17 

A ja miałem wręcz jest tragiczny sen :P
No więc gonił mnie sąsiad z osiedla na którym mieszkam (mieszka w domu kilka ulic dalej) To tak: ide sobie ulicą i słysze jakieś biegnięcie, odwracam sie do tyłu a to on :!: Biegł niczym sprinter a ja nie mogłem sie ruszyć :D No i tak sie zakończył mój sen w punkcie kulminacyjnym :wink: Szkoda że musiałem wstać do szkoły :(

Tytuł:
Nowy postNapisane: 29 wrz 2005, o 14:14 
Legenda Forum

Oł lol, wy byście się załamali, jakbyście sobie pooglądali, co się w mojej głowie dzieje w nocy. Mamuty chyba by wymiękły xD.
A śniło was się kiedyś, że wychodzicie za mąż za Severusa Snape'a, chodzicie w pięknej sukni ślubnej po całym domu, a Severus siedzi i pisze o sobie fanfiki na komputerze waszej siostry i w ogó.le nie interesuje się waszym ślubem, który ma się odbyć za kilka godzin? Później przenosicie się na taki mostek koło waszej szkoły i pojawia wam się ekran, na którym widzicie rozmowę z Panią Administratorką, ale nie widzicie klawiatury, bo ona jest niewidzialna w powietrzu i przepraszacie, że robicie tyle literówek, ale właśnie nie widzicie klawiatury i piszecie na czuja?
Nie śniło wam się? No widzicie! A mnie się śniło.

A śnio wam się kiedyś, że miałyście dziecko malutkie, a wasza siostra wydziobała mu oko i je zjadła? Nie pamiętam, czy to było moje dziecko, czy mój brat, ale pamiętam, że Winogronko wydziobało mu łyżeczką oko i je zjadło. błech.

Też miałam kiedyś sen z piorunem! Ja się w ogóle panicznie boję piorunów, kiedyś wracałam w burzę do domu przez wiadukt i juz byłam niemal pewna, że mnie trzepnie, a jeszcze zobaczyłam takiego wielkiego, czarnego psa, a w Harrym Potterze to był symbol śmierci i już normalnie cała spanikowana do domu dobiegłam xD.

Tytuł:
Nowy postNapisane: 29 wrz 2005, o 15:00 
Legenda Forum

No dobra, to teraz ja :) Zacznijmy od poczatku. To mi sie juz jakis czas temu snilo. W kazdym razie, na poczatku robilem napad na jakas stacje benzynowa. I mialem zabic jakiegos kolesia, ale go nie zabijalem, bo zobaczylem, ze ma owlosione stopy, jak hobbity :-D I potem sie znalazlem w jakims jakby rezerwacie i tam bylo duzo zielonej trawy i roslinnosci, i domek taki w chinskim stylu. I z tego domku wyszlo duzo ludzi w takich czerwono-pomaranczowo-zoltych strojach jak maja mnisi buddyjscy i mieli owlosione stopy oni tez. I jeden z nich, sympatyczny starszy pan z siwymi kreconymi wlosami, podszedl do mnie - to byl dalai lama i zaczal ze mna konwersowac, powiedzial mi, ze da mi lekarstwo, ktore mnie wyleczy ze wszystkiego, co jest ze mna nie tak i dal mi jakas jakby rurke niebieska z gumy i ja sie mialem tym inhalowac. I zainhalowalem sie tym i sie nagle dziwnie poczulem, serce mi zaczeloi lomotac i w ogole, ale wiedzialem, ze mi sie nic nie moze stac, bo ten koles to przeciez dalai lama i on wie, ze to mi pomoze. Po chwili sie obudzilem z zatkanym nosem :o)
Kolejny sen, ten jest sprzed paru dni. Siedzialem sobie w jakiejs jakby zachrystii, a w kosciele za taka biala sciana za mna, odbywala sie msza za duze zmarlego Jezusa. A ten Jezus leżał na takim bialym czyms kolo mnie i nagle wstał, wzial jakies jabłka i zrobil z nich napoj o smaku winogronowym :P A potem zapytal, co sie tam dzieje, a jak mu powiedzialem, ze to msza za niego, to sie zbulwersowal, ze on przeciez zyje, a w ogole, to co oni tam wyprawiaja, on sobie zrobil tylko imprezke z apostolami, a ci go nasladuja! :-D
Kolejny sen z mojej klasyki opowiem pozniej :)

Tytuł:
Nowy postNapisane: 29 wrz 2005, o 18:37 

Ja miałam taki głupi sen jak chodziłąm jeszcze do postawówki ze jak byłam w szkole nagle sie szkoła przepołowiła na diwe cześci...ze szczeliny wyszła ogromna nauczycielka . A ja schowałam wie w ubukacji i trzymałam rur bo podłoga była pochylona o ok.45 stopni...uratował mnie chłopak w którym sie w tedy kochałam...:P

A czy zdarzaja sie wam łzy przez sen? Albo krzyczenie zy inne mamrotanie czy lunatykowanie?

Ja miałam taki sen ze (byłam w tedy mała wiec prosze sie nie dziwic) moja mama gdzieś odchodziła...i mówiła ze nigdy nie wróci. Ja zaczełam sie drzec w niebo głosy "Mamo !!!" A płakałam strasznie...potem nagle sie obudziłam...i mama nagle przyszła i pytała sie co sie stało? czemu ją wołam...a oczy miałm całę załzawione

Tytuł:
Nowy postNapisane: 29 wrz 2005, o 18:45 
Legenda Forum

Hmm... a śniło się Wam kiedyś, że uprawiacie... eee... rolę? :) Albo że jesteście przez jeden dzień niewidzialni? :) To były właśnie moje dwa najfajniejsze sny. Nie będę ich opowiadał ze szczegółami, bo po pierwsze nie chce mi się, a po drugie sami chyba wiecie, co robiłem w tych sytuacjach :)

Tytuł:
Nowy postNapisane: 29 wrz 2005, o 19:49 

^ Gallez wyobrazam sobie Ciebie jak lazisz po polu w gumiakach i slomianym kapeluszu xD to tego takie spodnie zwiazane sznurkiem do ziamniakow xD

do tematu:
ja sobie jakies dwa lata temu bylaczylam z rana budzik na telefonie bo mi sie snilo ze mama dzwoni [nie pamietem reszty snu] a ze w snie robilam cos bardzo waznego to musialam ja odrzucic xD i takim sposobem zaspalam do szkoly...

TU BYŁAM
Wiedźma
14.IX.2007 xD

Tytuł:
Nowy postNapisane: 29 wrz 2005, o 20:38 

jak byłam mała to mi się często śniło, że bardzo mi się chce siku, a nie moge sie załatwić, bo nigdzie nie ma ubikacji! męczyłam się i męczyłam, wkońcu dostałam sie do toalety i.... obudziłam w obszczanym łóżku :D ah te dzieci... ;p

Tytuł:
Nowy postNapisane: 30 wrz 2005, o 06:24 

^ja też miałam podobny sen i podobnie się skończył :P (oczywiście mialam w tedy tak ok 7 lat :P)

^^a ja miałam inną sytuacje ze głos z rzeczywistości zrównał sie ze snem.Otóż byłam w slepie takimm hipermarjecie i wiecie ze jak babka na kasie nabija to jest taki "Pik, Pik" i to własnie slyszłąm a był realnie mój budzik :P i skonczyło sie na tym ze siostra musiaała mnie obudzicc bo bym zaspała ;P

Tytuł:
Nowy postNapisane: 30 wrz 2005, o 07:47 
Legenda Forum

Dla mnie to w ogóle Wy się często śnicie. Śniła mi się Web kilka razy, albo przynajmniej jak gadam z nia przez gg albo przez telefon, Alex, Annoaoi sama nie wiem, ile razy, raz Kanetka, dwa razy Różyczka, chyba raz Oli, wydaje mi się, że był na tym moim ślubie ze Snape'em. Może ktoś jeszcze, ale nie pamiętam już tych snów.
Z Kanetką to łaziłam gdzieś po Hajnówce, a później żeśmy się przeninosły do Lublina i ona mi mówiła, gdzie mieszka, a ja jej mówiłam, że nieprawda, bo ona mieszka w Bydgoszczy. A ona mi nie chciała wierzyć! :D

Różyczka to w Kołobrzegu dwa razy, raz żeśmy się kręciły na karuzeli, a drugiego nie pamiętam za dobrze.

Tak, wiem, że was nie widziałam, ale czasami w snach tak jest, że pojawiają wam się jakieś postacie i po prostu się wie, że to jest taka a taka osoba :-).
Chciałabym, żeby mi się przyśniła chatka Forumowiczów, byłyby naprawdę niezłe jazdy :D.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1